Què cal fer en cas de defunció?

Necessites ajuda amb algún tràmit? A Truyols Serveis Funeraris t’atenem els 365 dies de l’any les 24 hores.

900 101 368

Preguntes freqüents

Defuncions recents

ÁNGELES VALLE ATIENZA

Tanatori Cerdanyola - Sala C

SALVADOR RIMBLAS CASTELLET

Tanatori Palau - Sala 1

FLORI CALDERÓN LÓPEZ

Tanatori StPerpetua - Sala B

Necessites enviar flors o una nota de condol?

Necessites ajuda amb algún tràmit? A Truyols Serveis Funeraris t’atenem els 365 dies de l’any les 24 hores.

900 101 368

capsules de vida

Les "Càpsules de Vida" són breus entrevistes a persones de diferents àmbits que ens expliquen com han omplert les seves vides.

Saber-ne més

Tracte proper i de qualitat

Els nostres serveis
  • 8 Tanatoris al Vallès (Barcelona). Disposem de 24 Sales de vetlla i 6 oratoris.
  • Trucada gratuïta sense compromís. Ens ocupem de tot el què necessitis.
  • Atenció personalitzada a les nostres oficines.
  • Gestió integral dels Cementiris de Santa Perpètua de Mogoda, La Llagosta i Cerdanyola del Vallès.
  • Estem disponibles 24 hores els 365 dies de l'any.
  • Tenim més de 150 anys d'experiència.

Preguntes freqüents

Les sales oratori multiconfessionals són espais sagrats universals dissenyats per acomodar diferents confessions religioses i celebrar el funeral del difunt. Un oratori multiconfessional està pensat per donar solució al pluralisme religiós de la nostra societat actual.

Les sales de vetlla són espais per a les reunions o celebracions tradicionals, on els afins i amics d'un difunt passen les hores que segueixen a la seva mort, abans de la inhumació o cremació del cadàver. Per tradició, la vetlla es desenvolupa amb el difunt «de cos present». Aquesta sala també és el lloc de trobada on arriben les visites que volen donar l'últim adeu al difunt i sobretot per a acompanyar a la família en aquests moments difícils i donar-li el condol.

Tots els tanatoris de Truyols Serveis Funeraris compten amb diverses sales de vetlla i un oratori multiconfessional que poden ser adaptats a les seves necessitats. En Truyols Serveis Funeraris volem garantir la màxima qualitat en aquests moments que li poden suposar una dificultat i un duel constant. Per això, si confia en nosaltres, tractarem de brindar-li un servei d'acord amb l'ocasió.

A Truyols Serveis Funeraris sabem que un dels moments més difícils a la vida és la mort d'un familiar o d'un conegut. Però, sobretot, sabem que en aquestes circumstàncies tan dures, encarregar-se del procés funerari és un pes afegit al dolor ia la pena d'aquell moment. Per això, la nostra activitat professional treballa per alleujar aquesta càrrega al client. En aquests casos, cal notificar la defunció a Truyols Serveis Funeraris trucant a qualsevol dels nostres telèfons disponibles les 24 hores, 900 101 368. L'ideal seria realitzar aquest procés tan ràpid com sigui possible i, normalment, amb un termini màxim de 24 hores després de la mort del difunt. Un assessor els atendrà, orientarà i posarà en marxa el procés del servei funerari, que normalment comença per tramitar-lo. En tot moment, si necessites assistència al tanatori, Truyols Serveis Funeraris estarà al teu costat, igualment a l'Hospital de Sabadell o a l'Hospital de Terrassa, així com en qualsevol gestió funerària.

A l'hospital els lliuraran el Certificat Mèdic de Defunció que juntament amb una altra documentació que l'assessor els demanarà, ja sigui de forma presencial o telemàtica, s'iniciaran les gestions per al registre i la contractació del servei. Després d'això, ja es pot començar a fer el procés funerari per total llibertat. El nostre servei respecta la intimitat del client i garanteix la màxima qualitat assistida per professionals amb anys d'experiència. La garantia als tràmits administratius de la defunció a l'Hospital de Terrassa i a l'hospital de Sabadell és part del dia a dia de Truyols Serveis Funeraris. La nostra feina està avalada per milers de clients satisfets i en garantirem la satisfacció.

En Truyols Serveis Funeraris sabem que un dels moments més difícils en la vida és la defunció d'un familiar, afí, o conegut. Però sobretot sabem que, en aquestes circumstàncies tan dures, encarregar-se del procés funerari és un pes afegit al dolor i a la pena d'aquest moment. Per això, la nostra activitat professional treballa per alleujar aquesta càrrega en el client.

En aquests casos, el que fer és notificar la defunció a Truyols Serveis Funeraris trucant a qualsevol dels nostres telèfons disponibles les 24 hores, 900 101 368. L'ideal seria realitzar aquest procés el més ràpid possible, i normalment amb un termini màxim de 24 hores després de la defunció. Un assessor els atendrà, orientarà i posarà en marxa el procés del servei funerari que normalment comença per la tramitació d'aquest. 

Una dels avantatges que oferim en comparació amb d'altres funeraries és que disposem d'un despatx en el mateix hospital. Això facilitarà el seu accés a la informació sobre la gestió administrativa del procés funerari. Si vostè ha de gestionar la defunció d'un familiar o ha arribat a l'hospital General de Catalunya, no dubti a contactar amb un servei professional com Truyols Serveis Funeraris. Estarem encantats d'assistir-li i donar suport en aquests difícils moments.

A l'hospital els entregaran el Certificat Mèdic de Defunció que, juntament amb una altra documentació que l'assessor els demanarà, ja sigui de manera presencial o telemàtica, iniciaran les gestions per al registre i contractació del servei. Després d'això, ja es pot començar a realitzar el procés funerari amb total llibertat. El nostre servei respecta la intimitat del client i garanteix la màxima qualitat assistida per professionals amb anys d'experiència.

Un dels nostres punts més forts és la diversitat de possibilitats i la transparència als nostres serveis i tarifes, ja que aquestes són públiques. A més, sempre ens adaptem a les necessitats de cada cas, des d'un servei més econòmic fins a un amb les més altes qualitats existents al mercat.

Tenim una gran quantitat de serveis disponibles que inclouen, per exemple, trasllats a altres comunitats, trasllats a altres països, ornamentació floral completa durant tot el procés funerari, assistència propera i molts altres tipus de serveis més depenent del pla sol·licitat. No obstant això, i si ho precisés, pot consultar totes les tarifes existents a Truyols Serveis Funeraris descarregant-se el següent document i consultant-ho prenent-se el temps que necessiti.

A Truyols Serveis Funeraris fa anys que garantim la màxima qualitat i tranquil·litat en el procés funerari del difunt. Milers de clients satisfets ens avalen. En aquests moments tan durs, assegureu-vos de comptar amb un servei professional com el nostre.

Avui dia la liberalització dels serveis funeraris li concedeix el dret a la família de triar la funerària que realitzi el servei, això vol dir que poden triar la funerària de la seva localitat o la que li transmeti més confiança, sense estar obligats a triar la funerària de la localitat de defunció. No obstant això, i segons les seves preferències, pot triar quan hagi d'enfrontar-se a una defunció o defunció tant la Funerària Hospital de Sabadell o la Funerària Hospital de Terrassa.

Tant si ha de gestionar els serveis funeraris d'una defunció a l'Hospital de Terrassa o dels morts a l'Hospital de Sabadell, podrà comptar en tot moment amb Truyols Serveis Funeraris. També podrà comptar amb nosaltres si aquesta defunció ha succeït en altres hospitals situats en nostra radi d'acció.

Portem molts anys dedicats a gestionar processos funeraris íntegrament i oferim un servei professional, de qualitat, amb empatia i garantint les màximes mesures de seguretat i higiene. Per a aquests moments tan durs, no dubti a comptar amb nosaltres i tractarem d'ajudar-lo i solucionar els seus dubtes en el menor temps possible. Molts clients al llarg dels últims anys han pogut respirar tranquils durant els moments més difícils posteriors a la defunció d'una persona pròxima. El nostre servei enfront d'una defunció a l'Hospital de Sabadell o a l'Hospital de Terrassa és impecable i no es penedirà de comptar amb el nostre suport.

Una defunció sempre és un moment molt difícil d'assumir en el què cal mantenir l'enteresa i tractar de contactar amb un servei professional que ofereixi la major qualitat possible per a fer-se càrrec de tot el procés funerari. Fent això, vostè respirarà tranquil mentre nosaltres ens encarreguem de tot en els durs dies que segueixen a la defunció del seu familiar o afí. Una vegada que hagi tingut lloc la defunció de la persona pròxima, tot l'equip de Truyols Serveis Funeraris farem el possible per a facilitar els tràmits. Encara que els nostres assessors s'encarreguen de tot el referent a l'àmbit administratiu, a continuació li expliquem els passos a seguir en cas de defunció d'un familiar.

En primer lloc, s'haurà d'avisar al metge de guàrdia del Centre d'Atenció Primària perquè es presenti en el domicili i certifiqui la defunció. Seguidament, trucar al telèfon d'assistència 24 hores de Truyols Serveis Funeraris: 900 101 368. Un dels nostres agents es desplaçarà al domicili i els guiarà, tramitarà i gestionarà tota la documentació necessària per a organitzar-ho tot. Cal destacar que cada defunció pot ser diferent i precisar d'uns tràmits o altres, com per exemple un accident en carretera, un suïcidi, o una mort natural. En alguns casos, haurà de realitzar-se una autòpsia obligatòria per un patòleg certificat. En altres ocasions, vostè podrà establir els límits de l'autòpsia.

A més, se l'informarà de totes les possibilitats de serveis funeraris a la seva disposició: enterrament, incineració i/o trasllat nacional o a qualsevol país del món. Amb la finalitat de seguir amb els tràmits, és necessari aportar el DNI del mort, a més del document que hagi redactat i signat el metge de guàrdia. En el cas de ser client d'una companyia d'assegurances de decessos, cal fer arribar a la funerària l'últim rebut bancari. Si es posseeix una concessió de sepultura en el cementiri, s'ha d'aportar el títol que així ho acrediti. Finalment, a l'hora de la defunció, s'ha de tramitar el seu avís aproximadament abans de les 24 hores següents a la defunció.

L'ornamentació floral és un element essencial per a rendir homenatge al difunt i que sol ser sol·licitat hores posteriors a la defunció de la persona. A vegades, adquirir una ornamentació floral adequada a la situació resulta una tasca complicada, pel fet que no és un moment agradable i no es precisa de tot el temps necessari per a poder gestionar tots els aspectes d'un servei funerari. No obstant això, nosaltres tenim en compte aquest detall i li oferim alternatives perquè pugui disposar d'arranjaments florals per al procés funerari del seu difunt amb el mínim esforç possible i la màxima qualitat garantida. Truyols Serveis Funeraris confia el seu servei de floristeria al proveïdor floral Funeflor, una empresa dedicada exclusivament a l'ornamentació floral per a serveis funeraris que ofereix els seus serveis en tota la província de Barcelona. Es tracta d'una companyia de referència en el mercat de l'art floral fúnebre. Els nostres assessors escolten les necessitats de cadascuna de les famílies que atenem i adeqüen tots els productes i serveis d'ornamentació floral, amb rigor i exactitud. Es pot contactar les 24 hores trucant al 900 101 368.

En Truyols Serveis Funeraris volem garantir la màxima qualitat en aquests moments que li poden suposar una dificultat i un duel constant.

Per això, si confia en nosaltres, tractarem de brindar-li un servei concorde a l'ocasió.

Sempre és un moment dur assistir o patir a una defunció d'un conegut, familiar o un ser estimat a un hospital. No obstant això, a Truyols Serveis Funeraris estarem al seu costat en aquests moments tan difícils, l'assessorarem amb tots els dubtes que pugui tenir i gestionarem amb rapidesa tots els tràmits necessaris per a assegurar un procés funerari íntegre, de qualitat i amb una comprensió total sobre el que necessita el nostre client, tant si ha sofert la defunció d'un ser estimat a l'Hospital de Terrassa com a l'Hospital de Sabadell. Cal notificar la defunció a Truyols Serveis Funeraris trucant a qualsevol dels nostres telèfons disponibles les 24 hores, 900 101 368. Un assessor els atendrà, orientarà i posarà en marxa el procés del servei funerari, que normalment comença per la tramitació d'aquest. La notificació de la defunció hauria de ser realitzada en les 24 hores posteriors a la defunció, per a agilitzar tot tipus de tràmits i aconseguir fer-lo de manera ràpida sense renunciar a la professionalitat.

A l'hospital es lliurarà el Certificat Mèdic de Defunció, que juntament amb una altra documentació que l'assessor els demanarà, ja sigui de manera presencial o telemàtica, iniciaran les gestions per al registre i contractació del servei. És a dir, el primer pas de tot, és aconseguir una declaració oficial de defunció. Truyols Serveis Funeraris li assistirà en cas d'haver de gestionar una defunció a l'Hospital de Sabadell, o encarregar-se d'avisar d'una defunció. També podrà comptar amb Truyols Serveis Funeraris si ha de gestionar una defunció a l'Hospital de Terrassa o donar avís que hi ha hagut morts.

Moltes vegades hem sentit aquests conceptes o els hem vist però no sabem encara com diferenciar-los bé. Per molt que estiguin molt relacionats, no són el mateix i cal tenir molt en compte que és cada cosa a causa de la importància que pot tenir cada element en el procés funerari. En aquest punt explicarem cada terme per a poder entendre la seva funció al llarg de la gestió i el procés administratiu que envolta una defunció.

Un tanatori és l'edifici que gestiona la funerària, on normalment es realitzen les vetlles o en defecte d'això es custodia al difunt en el dipòsit condicionat per a tal efecte, a més d'això, normalment hi ha una sala multiconfessional on se celebra el funeral. Truyols Serveis Funeraris compta amb un camp d'acció que inclou el Tanatori Hospital de Sabadell i el Tanatori Hospital de Terrassa entre molts altres.

Un crematori és el centre on es realitzen les incineracions o cremacions de persones mortes. Aquest centre ha d'estar dotat d'un forn crematori, i de tots els elements necessaris per a la preparació, manipulació, identificació i custòdia de les cendres.

La vetlla és l'acte que es realitza on familiars i afins acompanyen i vetllen al difunt i precedeix al funeral. La vetlla es pot realitzar al domicili o en el tanatori. Avui en dia aquesta segona opció és la més triada per comoditat, seguretat i higiene, i per ser el tanatori un centre amb les instal·lacions preparades per a reunir les millors condicions sanitàries per a tots.

Un funeral és l'acte en el qual es dona el comiat de la persona difunta. Aquest pot ser religiós, laic o mixt, i acaba amb el destí final que se li dona a la persona morta.

No, un justificant exclusivament indica el nom de la persona morta, la data de defunció, així com la data i horaris de destí final. Tenir un o mes dies de festa a causa de la defunció ho regularà el conveni de cada empresa, així com el parentiu que es tingui amb la persona morta. El justificant de treball s'aconsegueix sol·licitant-lo en qualsevol dels nostres telèfons o en el nostre correu electrònic infoservei@truyols.com.

Normalment, ha d'avisar-se que ha succeït una defunció d'un familiar nostre a l'empresa per escrit i amb una mica de temps. Per conveni regulador, dos dies laborables són el permís que s’ha de concedir si ha mort un familiar de segon grau de consanguinitat, pot incloure avis, germans o nets. No obstant això, en cas de defunció d'un familiar de segon grau de consanguinitat que exigeixi un desplaçament fora de la comunitat autònoma en la qual es resideix o treballa i amb un nombre de quilòmetres suficient, poden demanar-se fins a quatre dies per desplaçament de permís. En Truyols Serveis Funeraris l'assessorarem i aconsellarem amb tots els aspectes legals que pugui necessitar, i tractarem de resoldre tots els dubtes que pugui tenir.

Sempre és un procés trist acomiadar-nos dels nostres majors. No obstant això, Truyol Serveis Funeraris estarà al seu costat en aquests moments tan difícils i l'assessorarà de manera professional amb qualsevol dubte que pugui tenir, a més d'oferir-li un servei de qualitat en el menor temps possible.

En primer lloc, l'assistent social o l'infermer o infermera encarregat de la persona en qüestió haurà de notificar a la família que s'ha produït la defunció. Després d'això, si està avisada aquesta persona, tant la família com ella podrà notificar la defunció a Truyols Serveis Funeraris cridant a qualsevol dels nostres telèfons. Un assessor els atendrà, orientarà i posarà en marxa el procés del servei funerari que normalment comença per la tramitació d'aquest.

A la Residència disposaran del Certificat Mèdic de Defunció després d'una sèrie de procediments en els quals s'informarà els familiars o encarregats pròxims en tot moment que, juntament amb una altra documentació que l'assessor els demanarà, ja sigui de manera presencial o telemàtica, iniciaran les gestions pel registre i contractació del servei.

Al llarg d'aquest procés, els familiars o persones pròximes al difunt podran recollir les seves pertinences de la residència, donar un últim cop d'ull al seu lloc de residència en cas de necessitar mantenir fora de perill les seves pertinences o qualsevol tipus d'objecte personal i posar tot en ordre i llest per a la tramitació del funeral.

Una defunció a casa sempre és un episodi traumàtic en el qual els familiars i gent pròxima al difunt han d'actuar ràpidament per a agilitzar la gestió administrativa i poder procedir a realitzar el tractament funerari al més aviat possible. S'ha d'executar un procés similar al que es faria en qualsevol altra defunció, però amb lleugeres excepcions.

En primer lloc i de manera immediata, el familiar o conegut més pròxim i encarregat de la gestió ha de telefonar al 112 o en defecte d'això al 061, des d'aquí s'activa un protocol de certificació de la defunció (molt necessari en el procés complet de gestió), tot seguit notificar la defunció a Truyols Serveis Funeraris cridant a qualsevol dels nostres telèfons disponibles les 24 hores, com per exemple al 900 101 368. Aquest procés de certificació ha de tractar de realitzar-se abans de les 24 hores que ocorri la defunció. Si la situació es categoritza com a mort judicial, com per exemple podria ser un suïcidi, haurà de realitzar-se un trasllat per a un procés d'autòpsia. Si la mort és natural, i el difunt estava assegurat, la crida que ha de realitzar-se a continuació ha de ser a l'asseguradora perquè s'encarreguin del trasllat del cos. Un assessor especialitzat en aquesta mena de casos els atendrà, orientarà i posarà en marxa el procés del servei funerari que normalment comença per la tramitació d'aquest. En aquests moments tan difícils, tractarem de brindar-los un servei professional, pròxim i amb la rapidesa que precisa aquest tipus de gestions.

Finalment, el metge que vagi al domicili on ha ocorregut la defunció, li o els lliurarà el Certificat Mèdic de Defunció, que juntament amb una altra documentació que l'assessor els demanarà, ja sigui de manera presencial o telemàtica, s'iniciaran les gestions per al registre i contractació del servei.

Si en un accident de trànsit hi ha morts, els familiars hauran de procedir com davant qualsevol defunció, posar-se en contacte amb la funerària que triïn, per a gestionar i contractar el servei funerari al més aviat possible. Es considera defunció per accident de trànsit qualsevol defunció en el transcurs d'un desplaçament en carretera o fins a 30 dies després d'un impacte.

No obstant això, aquest tipus de defuncions sempre es gestionen per via judicial (incloent l'autòpsia realitzada pel patòleg), i requereix de gestions i actuacions diferents (segons el cas, circumstàncies i/o gravetat de la defunció), les quals es realitzaran en conjunt amb els estaments oficials i la funerària, sempre segons la legislativa vigent i amb la màxima cura possible. En Truyols Serveis Funeraris li acompanyem en aquests moments tan difícils i estarem al seu costat durant tot el procés, mantenint la màxima discreció possible i ajudant-lo amb tota la gestió del procés administratiu.

Treballem per garantir la màxima qualitat de serveis i la integritat dels difunts a l'hospital de Sabadell, els difunts a l'hospital de Terrassa i morts d'altres hospitals.

Una autòpsia és el procés d'examen del cos d'un mort per a constatar la raó concreta per la qual va morir. És un procés que, a part de proveir informació en relació a això, pot ser de molta utilitat i de valor mèdic per a tractaments contra malalties o descobriments. Hi ha dos tipus d'autòpsia:

Autòpsia clínica: és la que es realitza en defuncions en hospital, i és el propi hospital o bé la família, la que sol·licita aquesta pràctica per a poder saber més sobre els motius que han portat a la defunció. Normalment se sol·licita quan la patologia o quadre clínic del pacient no era una raó aparent pel seu fatal desenllaç, i es pretén per part de l'hospital o la família saber més de les causes amb aquesta pràctica sanitària. El seu nom més tècnic és Necròpsia.

Autòpsia judicial: és la que es realitza en defuncions en les quals el metge no pot determinar la causa de la defunció, ja que no hi havia una patologia prèvia o les defuncions que es produeixen per causes no naturals. La sol·licita el Jutge del jutjat d'instrucció que en aquest moment estigui de guàrdia en la localitat de la defunció.

L'autòpsia pot ser sol·licitada per la persona més pròxima al mort o la que tingui una autorització legal que li ho permeti. L'autòpsia pot ser limitada per aquesta persona amb previ avís al patòleg. Si la causa de la mort no és clara, el patòleg podrà realitzar l'autòpsia sense permís previ. Les autòpsies en gairebé tots els casos no interfereixen amb el procés funerari i no requereixen de despeses addicionals. Les troballes d'aquest procés solen comunicar-se als familiars o persones pròximes del mort amb un termini de 2 a 3 dies normalment.

Els mateixos que davant qualsevol altra defunció, ja que és la funerària la que realitzarà les gestions necessàries diferents a les d'una defunció no traumàtica. En primer lloc, si l'accident ha succeït a casa, s'ha de notificar la defunció al servei d'emergències trucant al telèfon 112, amb un termini d'aproximadament 24 hores. Això es deu al fet que el metge és l'encarregat de certificar la defunció. Després d'això, Truyols Serveis Funeraris estarà al seu costat en aquests moments tan difícils per a brindar-li el seu suport i tots els serveis que vostè sol·liciti.

A continuació, es procedirà a realitzar el trasllat del difunt i la seva posterior identificació, complint amb tots els protocols i mesures necessàries d’acord amb el compliment de la normativa vigent. Durant aquest procés, és molt possible que se sol·liciti la documentació necessària per a realitzar-lo, que sol ser un certificat de defunció, un registre de defunció i una llicència d'inhumació o incineració. No obstant això, si la mort és causa d'un accident, suïcidi o assassinat, alguns dels punts explicats anteriorment poden variar.

Es precisarà d'una autòpsia judicial per a determinar la causa de la defunció i, una vegada acabada l'autòpsia, es procedirà al trasllat a la funerària i el lliurament de documentació.

Un dels nostres punts més forts és la diversitat de possibilitats i la transparència als nostres serveis i tarifes, ja que aquestes són públiques. A més, sempre ens adaptem a les necessitats de cada cas, des d'un servei més econòmic fins a un amb les més altes qualitats existents al mercat. El nostre tracte de cara als difunts és excepcional, ja sigui a l'Hospital de Terrassa oa l'Hospital de Sabadell.

Tenim una gran quantitat de serveis disponibles que inclouen, per exemple, trasllats a altres comunitats, trasllats a altres països, ornamentació floral completa durant tot el procés funerari, assistència propera i molts altres tipus de serveis més depenent del pla sol·licitat. No obstant això, i si ho precisés, pot consultar totes les tarifes existents a Truyols Serveis Funeraris descarregant-se el següent document i consultant-ho prenent-se el temps que necessiti. Oferim serveis de funerària a l'hospital de Sabadell ia l'hospital de Terrassa i garantim la màxima integritat i qualitat en el procés funerari, tant en termes administratius com a funcionals en la gestió dels difunts de l'hospital de Terrassa i de Sabadell.

A Truyols Serveis Funeraris fa anys que garantim la màxima qualitat i tranquil·litat en el procés funerari del seu mort. Milers de clients satisfets ens avalen. En aquests moments tan durs, assegureu-vos de comptar amb un servei professional com el nostre. Mai no és fàcil superar una defunció, però nosaltres us acompanyarem en tot el procés, des de la mort a l'Hospital de Terrassa o el de Sabadell, fins a l'establiment on estigui ubicat el tanatori.

Acomiadar a un ser estimat és una situació complicada, i més encara per a la família i els amics més íntims. En un moment tan delicat com el d'un funeral, que ens posin les coses fàcils és molt d'agrair. Disposar d'un cotxe d'acompanyament és un bon exemple d'això. Els cotxes d'acompanyament són vehicles amb xofer, que transporten a la família o a l'entorn més pròxim del mort fins al crematori o el cementiri. Fan el trajecte seguint al cotxe fúnebre i permeten que els afins puguin despreocupar-se del seu mitjà de transport.

Els recordatoris funeraris són estampes o targetes de tall rectangular que, a més de les dades de la persona morta, inclou algun tipus de frase o oració per a pregar per l'ànima del difunt. Aquests recordatoris es lliuren als assistents al funeral en memòria d'una persona quan ha mort o bé uns dies després a les persones que van participar de la missa funeral.

En Truyols Serveis Funeraris tant els recordatoris com els cotxes d'acompanyament formen part dels nostres serveis i estarem encantats d'assistir-li i donar-li suport en aquests difícils moments, aportant-li tot tipus de detalls perquè aquest últim adeu sigui del seu grat i del de la seva família.

Per fabricar les caixes s'utilitzen diferents materials com la fusta, el metall o altres més contemporanis, respectuosos amb el medi ambient, emprats en els taüts ecològics. El tipus de material i la qualitat del mateix seran els principals determinants de la gamma del fèretre i també condicionaran els seus acabats i la seva estètica més o menys refinada. Els tipus de materials i ornaments de les caixes també varien en funció de la seva companyia d'assegurances de decessos i de si es realitzarà una inhumació o una incineració.

En Truyols Serveis Funeraris l'assessorarem i aconsellarem sobre els tipus de fèretres disponibles i tractarem de resoldre tots els dubtes que pugui tenir. Pot consultar el nostre catàleg en el següent enllaç: Catàleg (truyols.com).

L'única diferència és la durada: en una cerimònia religiosa se sol realitzar una missa d'aproximadament una hora en una parròquia o en l'oratori del tanatori, mentre que en una cerimònia laica la cerimònia es produeix en l'oratori i dura uns 15 o 20 minuts.

Truyols Serveis Funeraris ofereix música en directe en totes dues cerimònies, així com tot tipus de serveis especials i adaptats al que ens demanin els familiars. No dubti a contactar-nos en el nostre telèfon 24h 900 101 368 o a través de l'email infoservei@truyols.com per a obtenir més informació.

Una vegada que la vetlla conclou, el difunt és traslladat al cementiri per la seva inhumació o cremació.

La inhumació es concreta quan el cadàver d'una persona és enterrat. Es tracta del mètode més usual per a disposar el cos després de la mort: les restes es col·loquen en un taüt, el qual se situa en un nínxol del cementiri triat.

En el cas d'una incineració, el taüt passa al crematori del cementiri on es produeix la cremació en presència o no dels familiars. Les cendres seran dipositades en l'urna de la seva elecció amb la possibilitat de traslladar-les al lloc que desitgi (un nínxol, el seu domicili…).

En Truyols Serveis Funeraris portem anys garantint la màxima qualitat i tranquil·litat en el procés funerari del seu mort. Milers de clients satisfets ens avalen. En aquests moments tan durs, asseguri's de comptar amb un servei professional com el nostre.

Tant si es tracta d'un trasllat nacional com internacional, podrà comptar en tot moment amb Truyols Serveis Funeraris. Nosaltres ens encarreguem de totes les gestions i requisits sanitaris necessaris per a traslladar al seu ser estimat a una altra comunitat autònoma o país.

Portem molts anys dedicats a gestionar processos funeraris íntegrament i oferim un servei professional, de qualitat, amb empatia i garantint les màximes mesures de seguretat i higiene. Per aquests moments tan durs, no dubti a comptar amb nosaltres i tractarem d'ajudar-lo i solucionar els vostres dubtes en el menor temps possible. Molts clients al llarg dels últims anys han pogut respirar tranquils durant els moments més difícils posteriors a la defunció d'una persona pròxima.