Tanatori de Rubí

El Tanatori de Rubí, en funcionament des de l’any 1994, està situat al km 13 de la carretera C-1413 de Molins de Rei a Caldes. S’hi pot arribar des dels Túnels de Vallvidrera, si s’accedeix des de Barcelona, prenent la sortida 16 (Rubí/St. Quirze del Vallès).

Una línia estilística contemporània envoltada per jardins de vegetació típicament mediterrània fa del Tanatori de Rubí un espai conciliador i tranquil amb dues sales de vetlla disponibles. Cadascuna d’aquestes sales de vetlla consta de dues estances, dissenyades per tal de preservar la intimitat de les famílies. Aquestes sales disposen també d’una zona bar annexa al ampli vestíbul. A les oficines, els nostres assessors els hi facilitaran tot el procés i estaran a la seva disposició per a qualsevol necessitat.

L'edifici disposa també d’un acollidor oratori multiconfessional amb capacitat per a més de 90 persones, on els familiars poden donar el darrer adéu als seus d’una manera absolutament personalitzada, ja sigui amb una cerimònia religiosa o laica. Gràcies a aquest espai, els familiars minimitzen els desplaçaments durant tot el procés del dol.

Serveis funeraris

A més dels serveis de sala de vetlla, oratori multiconfessional i zona d’aparcament, entre d’altres, la nostra Funerària hi afegeix tots els serveis que completen un servei funerari: caixa, recordatoris, cotxes d’acompanyament, música en directe a la cerimònia religiosa o laica, inhumació al cementiri, incineració i trasllats nacionals e internacionals, així com tot tipus de serveis especials i adaptats al que ens demanin els familiars. El Tanatori de Rubí també disposa de servei de floristeria permanent.

Consulta els documents:

 

Contacte

Carretera C-1413 de Molins a Caldes, km. 13
08191 Rubí
93 588 66 55
infoservei@truyols.com

Horari de visites

De dilluns a diumenge, de 9:00 a 20:00 h

Horari d'oficines

De dilluns a divendres, de 9:00 a 21:00 h

D’altra banda, disposem d’un servei permanent amb atenció a domicili durant les 24 hores, que ofereix tots els nostres serveis funeraris a Rubí i, per descomptat, a tota l’àrea d’influència de la població. Els assessors de Truyols Serveis Funeraris de Rubí adaptem els nostres serveis a les seves necessitats amb un tracte proper i de qualitat.

Com arribar-hi

icon train

L’estació més propera és l’Estació de Rubí dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (línia S1 i S5 Barcelona – Terrassa), que es pot enllaçar amb la línia 1 de l’autobús dels Serveis del Transport Urbà de Rubí.

icon train

S’hi pot accedir mitjançant la línia 1 (direcció El Pinar) de l’autobús local de Rubí, que té parada just davant del Cementiri i el Tanatori.

icon train

El Tanatori es troba en un emplaçament únic a dos minuts en cotxe dels Túnels de Vallvidrera i a 10 minuts de Barcelona, tot prenent la sortida 16 (Rubí/St. Quirze del Vallès) en direcció a Manresa. Si el desplaçament es fa mitjançant vehicle propi, el tanatori disposa d’una zona d’aparcament gratuït annexa amb capacitat per a més de 50 vehicles.