Tanatori de Ripollet

Al febrer del 2014 a Serveis Funeraris Truyols incorporem la més nova i moderna de les nostres instal·lacions, dissenyada per l’arquitecte Josep Val, ofereix servei principalment als municipis de Ripollet, Montcada i Reixac i en definitiva a totes les poblacions properes com Cerdanyola del Vallès o d’altres.

L’equip de Serveis Funeraris Truyols incorporem al nostre portfoli el nou Tanatori de Ripollet com la més nova i moderna de les nostres instal.lacions al febrer del 2014. Dissenyat per l’arquitecte Josep Val, aquesta instal.lació ofereix servei principalment als municipis de Ripollet, Montcada i Reixac i, en definitiva, a totes les poblacions properes com Cerdanyola del Vallès i d’altres.

El nou Tanatori de Ripollet destaca per la seva amplitud i la seva localització, davant del riu Ripoll. S’ubica en una zona de fàcil i ràpid accés, tant des de Barcelona, com des de Cerdanyola del Vallès o qualsevol altre procedència.

Serveis funeraris

L’amplitud de l’espai és idònia, ja que disposa de 4 sales de vetlla, zona privada d’aparcament i una generosa sala oratori multiconfessional amb capacitat per a més de 150 persones, a més d’altres espais com zona cafeteria, amplis vestíbuls i patis enjardinats.

A Truyols Serveis Funeraris fem un pas endavant per satisfer les necessitats de la població actual.

Contacte

Av. del Riu Ripoll, 85-87 (entre C. Bilbao i C. del Molí)
08291 Ripollet
93 592 05 81
infoservei@truyols.com

Horari de visites

De dilluns a diumenge de 9:00 a 20:00 h

Horari d'oficines

De dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h

Servei permanent amb atenció personalitzada les 24 hores, que ofereix tots els nostres serveis funeraris a Ripollet i, per descomptat, a tota l’àrea d’influència de la població.

Com arribar-hi

icon train

Des de Barcelona per la C-58 sentit Sabadell – Terrassa, sortida 4B Ripollet Centre/Cerdanyola del Vallès.