Truyols amb tu

365 dies a l'any, 24 hores al dia

A Truyols Serveis Funeraris t'oferim una amplia cartera de serveis perquè tu només t'hagis de preocupar d'acomiadar-te del teu ésser estimat

Tràmits

Què cal fer en cas de defunció?

Oferim a les famílies l'opció de gestionar tota la documentació després d'una defunció.

FAQS

Certificat mèdic de defunció

Cal avisar al metge de guàrdia del Centre d'Atenció Primària o trucar al 112 per tal que es presenti al domicili i certifiqui la defunció.

Trucar a la funerària

Trucar a Truyols Serveis Funeraris al 900 101 368. Un dels nostres assessors us guiarà, tramitarà i gestionarà tota la documentació.

Trasllat del cos

Truyols Serveis Funeraris tramitarà el trasllat del cos. Si disposa d'assegurança de defunció, ens hi posarem en contacte.

Centres d'atenció Truyols Serveis Funeraris

Truyols Serveis Funeraris ofereix atenció personalitzada a les seves oficines. Gràcies a aquest servei podem agilitzar els tràmits amb les famílies que ens necessitin. Mitjançant aquests punts d'atenció, les famílies evitaran desplaçaments i podran tramitar els serveis funeraris íntegrament.

Hospital Universitari General de Catalunya

Tel: 900 101 368

infoservei@truyols.com

De dilluns a div. 9h a 13h i de 15h a 19h.

Dissabtes i diumenges amb cita prèvia.

Oficina de Palau-Solità i Plegamans

infoservei@truyols.com

Cal cita prèvia

Vetlla

Com s'organitza la vetlla

Els amics i familiars tenen la oportunitat de veure’l per última vegada i acomiadar-se de manera privada. Aquest acte té lloc abans del funeral o servei commemoratiu. Sol durar 24 hores, però la família pot decidir allargar-lo.

Sales disponibles als diferents tanatoris

Tots els tanatoris de Truyols Serveis Funeraris compten amb diverses sales de vetlla i un oratori multiconfessional que poden ser adaptats a les seves necessitats.

TANATORIS

Floristeria

Disposem d'un servei de floristeria que permet encarregar rams, centres o corones que es poden enviar arreu d'Espanya o a les sales de vetlla.

ENVIAR FLORS

Esqueles

Servei de gestió per a la inserció d'esqueles a mitjans de comunicació escrits.

Cerimònia

Preparar l'Adéu

Quines opcions hi ha?

Pot ser una cerimònia laica, religiosa o personalitzada, segons la preferència. Depenent del tipus tindrà una durada i formalitat diferent. Si el tanatori disposa d'una sala oratòria, es pot fer allí i si es vol fer de manera religiosa, també pot tenir lloc a una església. Es pot fer un funeral, un servei al costat de la tomba o un servei commemoratiu. A banda de pensar en que sigui un acte representatiu de la persona, s'ha de tenir en compte la contractació d'un servei de trasllat pel difunt.

Serveis musicals

Sabem la importància que és honrar la memòria d'un ésser estimat, per això oferim un servei de contractació de músics. Es pot sol·licitar la interpretació d'una o dues peces a escollir i amb els instruments que es vulguin.

CONTACTE

Comiat

Inhumació o incineració?

CEMENTIRIS CONTACTE

Com és l'enterrament? I la cremació?

Amb la inhumació les restes es col·loquen en un taüt, el qual se situa en un nínxol del cementiri triat. En el cas d'una incineració, el taüt passa al crematori del cementiri on es produeix la cremació en presència o no dels familiars. Les cendres seran dipositades en l'urna de la seva elecció amb la possibilitat de traslladar-les al lloc que desitgi (un nínxol, el seu domicili…).

Pòdcast del record

Comptem amb un servei de pòdcast que esdevé una manera diferent de fer un homenatge i mantenir el record. Es tracta d'una peça auditiva que dura uns minuts i que narra la història de la persona. És de fàcil difusió i crea un record permanent de la persona que ja no hi és.

Urnes i ornaments per a cendres

Tenim un ampli catàleg d’urnes i reliquiaris per a cendres i altres elements ornamentals.

Columbaris

Els cementiris de Truyols Serveis Funeraris de Santa Perpètua de Mogoda, La Llagosta i Cerdanyola del Vallès ofereixen el servei de columbaris per conservar les urnes en uns nínxols especials.